Tel. 508 833 328 · biuro@highlandbeef.pl

CENNIK WOŁOWINY

Nr Rodzaj Elementu Cena za kg
1 Mostek z Kością (rosół, gotowanie, bulion , rolada) 50zł
2 Żebra (gotowanie, duszenie, farsze, rosół, BBQ) 50zł
3 Łata (gulasz ,rosół, rolada pasztet) 60zł
4 Goleń z Kością (pieczenie, duszenie, gulasz, galareta, wywar) 55zł
5 Karczek (pieczeń, gulasz, rosół, pasztet) 65zł
6 Porcja Rosołowa 50zł
7 Zrazowa (rolada, pieczenie, zrazy, tatar, gulasz) 70zł
8 Krzyżowa (smażenie, duszenie , gulasz, tatar) 80zł
9 Kulka (pieczenie, duszenie, gulasz) 70zł
10 Łopatka (pieczenie, tatar, kotlety siekane, zrazy, bitki, gulasz) 70zł
11 Ligawa (duszenie, pieczenie, małe roladki, rosół) 80zł
12 Rozbratel (pieczeń, gulasz) 70zł
13 Rostbef z kością w całości (steki, tatar, rumsztyk , pieczeń po angielsku) 80zł
14 Rostbef z kością  cięty na pojedyncze steki 85zł
15 Antrykot z kością w całości ( steki, grill, smażenie, zrazy, bitki, tatar, pieczenie) 105zł
16 Antrykot z kością cięty na pojedyncze steki 110zł
17 Polędwica (steki, tatar) 200zł
18 Mięso gulaszowe 65zł
19 Mielona wołowina 65zł
20 Mielone hamburger 65zł
21 Kości (zupy, wywary) 10zł
22 Nerki 15zł
23 Policzki Wołowe 80zł
24 Wątroba 30zł
25 Ozór Wołowy 40zł
26 Serce wołowe 40zł
27 Ogon wołowy 60zł

CENNIK CIELĘCINY

Nr Rodzaj Elementu Cena za kg
1 Mostek z Kością (rosół, gotowanie, bulion , rolada) 70zł
2 Żebra (gotowanie, duszenie, farsze, rosół, BBQ) 70zł
3 Łata (gulasz ,rosół, rolada pasztet) 80zł
4 Goleń z Kością (pieczenie, duszenie, gulasz, galareta, wywar) 85zł
5 Karczek (pieczeń, gulasz, rosół, pasztet) 90zł
6 Porcja Rosołowa 70zł
7 Zrazowa (rolada, pieczenie, zrazy, tatar, gulasz) 100zł
8 Krzyżowa (smażenie, duszenie , gulasz, tatar) 110zł
9 Kulka (pieczenie, duszenie, gulasz) 100zł
10 Łopatka (pieczenie, tatar, kotlety siekane, zrazy, bitki, gulasz) 90zł
11 Ligawa (duszenie, pieczenie, małe roladki, rosół) 110zł
12 Rozbratel (pieczeń, gulasz) 100zł
13 Rostbef z kością w całości (steki, tatar, rumsztyk , pieczeń po angielsku) 110zł
14 Rostbef z kością  cięty na pojedyncze steki 105zł
15 Antrykot z kością w całości ( steki, grill, smażenie, zrazy, bitki, tatar, pieczenie) 125zł
16 Antrykot z kością cięty na pojedyncze steki 130zł
17 Polędwica (steki, tatar) 260zł
18 Mięso gulaszowe 90zł
19 Mielona wołowina 85zł
20 Mielone hamburger 85zł
21 Kości (zupy, wywary) 20zł
22 Nerki 20zł
23 Policzki Wołowe 110zł
24 Wątroba 55zł
25 Ozór Wołowy 60zł
26 Serce wołowe 55zł
27 Ogon wołowy 70zł

Oferujemy produkty pochodzące z naszej hodowli nad Pilicą, mamy liczne stado ale nasze zasoby są ilościowo ograniczone, nie każdy produkt jest zawszę dostępny. Bardzo prosimy o zrozumienie, iż nie jesteśmy przemysłowym gospodarstwem. Zamówienia traktowane są indywidualnie, a zamówione produkty wycinamy z ćwiartek pod klienta po otrzymaniu zamówienia. Podane na stronie ceny za sztukę są cenami orientacyjnymi, które po wycięciu, dokładnym ważeniu, podlegają wycenie zgodnie z cennikiem za kg, a następnie przedstawione będą Klientowi w formie FINALNEJ OFERTY do akceptacji mailowo. Ich finalna waga, a za tym i cena jednostkowa może odbiegać od ceny orientacyjnej z uwagi na cechy anatomiczne poszczególnych sztuk tuszy wołowej.