Tel. 508 833 328 · biuro@highlandbeef.pl

Nr Rodzaj Elementu Cena za kg
1 Mostek z Kością (rosół, gotowanie, bulion , rolada) 50zł
2 Żebra (gotowanie, duszenie, farsze, rosół, BBQ) 50zł
3 Łata (gulasz ,rosół, rolada pasztet) 60zł
4 Goleń z Kością (pieczenie, duszenie, gulasz, galareta, wywar) 50zł
5 Karczek (pieczeń, gulasz, rosół, pasztet) 60zł
6 Porcja Rosołowa 50zł
7 Zrazowa (rolada, pieczenie, zrazy, tatar, gulasz) 70zł
8 Krzyżowa (smażenie, duszenie , gulasz, tatar) 75zł
9 Kulka (pieczenie, duszenie, gulasz) 65zł
10 Łopatka (pieczenie, tatar, kotlety siekane, zrazy, bitki, gulasz) 65zł
11 Ligawa (duszenie, pieczenie, małe roladki, rosół) 75zł
12 Rozbratel (pieczeń, gulasz) 65zł
13 Rostbef z kością w całości (steki, tatar, rumsztyk , pieczeń po angielsku) 80zł
14 Rostbef z kością  cięty na pojedyncze steki 85zł
15 Antrykot z kością w całości ( steki, grill, smażenie, zrazy, bitki, tatar, pieczenie) 105zł
16 Antrykot z kością cięty na pojedyncze steki 110zł
17 Polędwica (steki, tatar) 200zł
18 Mięso gulaszowe 60zł
19 Mielona wołowina 60zł
20 Mielone hamburger 60zł
21 Kości (zupy, wywary) 10zł
22 Nerki 15zł
23 Policzki Wołowe 70zł
24 Wątroba 30zł
25 Ozór Wołowy 40zł
26 Serce wołowe 30zł
27 Ogon wołowy 50zł


Oferujemy produkty pochodzące z naszej hodowli nad Pilicą, mamy liczne stado ale nasze zasoby są ilościowo ograniczone, nie każdy produkt jest zawszę dostępny. Bardzo prosimy o zrozumienie, iż nie jesteśmy przemysłowym gospodarstwem. Zamówienia traktowane są indywidualnie, a zamówione produkty wycinamy z ćwiartek pod klienta po otrzymaniu zamówienia. Podane na stronie ceny za sztukę są cenami orientacyjnymi, które po wycięciu, dokładnym ważeniu, podlegają wycenie zgodnie z cennikiem za kg, a następnie przedstawione będą Klientowi w formie FINALNEJ OFERTY do akceptacji mailowo. Ich finalna waga, a za tym i cena jednostkowa może odbiegać od ceny orientacyjnej z uwagi na cechy anatomiczne poszczególnych sztuk tuszy wołowej.