CENNIK WOŁOWINY
Nr |
Rodzaj Elementu |
Cena za kg |
1 |
Mostek z Kością (rosół, gotowanie, bulion , rolada) |
50zł |
2 |
Żebra (gotowanie, duszenie, farsze, rosół, BBQ) |
50zł |
3 |
Łata (gulasz ,rosół, rolada pasztet) |
65zł |
4 |
Goleń z Kością (pieczenie, duszenie, gulasz, galareta, wywar) |
55zł |
5 |
Karczek (pieczeń, gulasz, rosół, pasztet) |
65zł |
6 |
Porcja Rosołowa |
50zł |
7 |
Zrazowa (rolada, pieczenie, zrazy, tatar, gulasz) |
70zł |
8 |
Krzyżowa (smażenie, duszenie , gulasz, tatar) |
80zł |
9 |
Kulka (pieczenie, duszenie, gulasz) |
70zł |
10 |
Łopatka (pieczenie, tatar, kotlety siekane, zrazy, bitki, gulasz) |
70zł |
11 |
Ligawa (duszenie, pieczenie, małe roladki, rosół) |
80zł |
12 |
Rozbratel (pieczeń, gulasz) |
70zł |
13 |
Rostbef z kością w całości (steki, tatar, rumsztyk , pieczeń po angielsku) |
80zł |
14 |
Rostbef z kością cięty na pojedyncze steki |
85zł |
15 |
Antrykot z kością w całości ( steki, grill, smażenie, zrazy, bitki, tatar, pieczenie) |
105zł |
16 |
Antrykot z kością cięty na pojedyncze steki |
110zł |
17 |
Polędwica (steki, tatar) |
200zł |
18 |
Mięso gulaszowe |
70zł |
19 |
Mielona wołowina |
65zł |
20 |
Mielone hamburger |
65zł |
21 |
Kości (zupy, wywary) |
10zł |
22 |
Nerki |
15zł |
23 |
Policzki Wołowe |
80zł |
24 |
Wątroba |
30zł |
25 |
Ozór Wołowy |
40zł |
26 |
Serce wołowe |
40zł |
27 |
Ogon wołowy |
60zł |
CENNIK CIELĘCINY
Nr |
Rodzaj Elementu |
Cena za kg |
1 |
Mostek z Kością (rosół, gotowanie, bulion , rolada) |
70zł |
2 |
Żebra (gotowanie, duszenie, farsze, rosół, BBQ) |
70zł |
3 |
Łata (gulasz ,rosół, rolada pasztet) |
80zł |
4 |
Goleń z Kością (pieczenie, duszenie, gulasz, galareta, wywar) |
85zł |
5 |
Karczek (pieczeń, gulasz, rosół, pasztet) |
90zł |
6 |
Porcja Rosołowa |
70zł |
7 |
Zrazowa (rolada, pieczenie, zrazy, tatar, gulasz) |
100zł |
8 |
Krzyżowa (smażenie, duszenie , gulasz, tatar) |
110zł |
9 |
Kulka (pieczenie, duszenie, gulasz) |
100zł |
10 |
Łopatka (pieczenie, tatar, kotlety siekane, zrazy, bitki, gulasz) |
90zł |
11 |
Ligawa (duszenie, pieczenie, małe roladki, rosół) |
110zł |
12 |
Rozbratel (pieczeń, gulasz) |
100zł |
13 |
Rostbef z kością w całości (steki, tatar, rumsztyk , pieczeń po angielsku) |
110zł |
14 |
Rostbef z kością cięty na pojedyncze steki |
105zł |
15 |
Antrykot z kością w całości ( steki, grill, smażenie, zrazy, bitki, tatar, pieczenie) |
125zł |
16 |
Antrykot z kością cięty na pojedyncze steki |
130zł |
17 |
Polędwica (steki, tatar) |
260zł |
18 |
Mięso gulaszowe |
90zł |
19 |
Mielona wołowina |
85zł |
20 |
Mielone hamburger |
85zł |
21 |
Kości (zupy, wywary) |
20zł |
22 |
Nerki |
20zł |
23 |
Policzki Wołowe |
110zł |
24 |
Wątroba |
55zł |
25 |
Ozór Wołowy |
60zł |
26 |
Serce wołowe |
55zł |
27 |
Ogon wołowy |
70zł |
Oferujemy produkty pochodzące z naszej hodowli nad Pilicą, mamy liczne stado ale nasze zasoby są ilościowo ograniczone, nie każdy produkt jest zawszę dostępny. Bardzo prosimy o zrozumienie, iż nie jesteśmy przemysłowym gospodarstwem. Zamówienia traktowane są indywidualnie, a zamówione produkty wycinamy z ćwiartek pod klienta po otrzymaniu zamówienia. Podane na stronie ceny za sztukę są cenami orientacyjnymi, które po wycięciu, dokładnym ważeniu, podlegają wycenie zgodnie z cennikiem za kg, a następnie przedstawione będą Klientowi w formie FINALNEJ OFERTY do akceptacji mailowo. Ich finalna waga, a za tym i cena jednostkowa może odbiegać od ceny orientacyjnej z uwagi na cechy anatomiczne poszczególnych sztuk tuszy wołowej.