Nr | Rodzaj Elementu | Cena za kg |
---|---|---|
1 | Mostek z Kością (rosół, gotowanie, bulion , rolada) | 45zł |
2 | Żebra (gotowanie, duszenie, farsze, rosół, BBQ) | 50zł |
3 | Łata (gulasz ,rosół, rolada pasztet) | 55zł |
4 | Goleń z Kością (pieczenie, duszenie, gulasz, galareta, wywar) | 50zł |
5 | Karczek (pieczeń, gulasz, rosół, pasztet) | 55zł |
6 | Porcja Rosołowa | 45zł |
7 | Zrazowa (rolada, pieczenie, zrazy, tatar, gulasz) | 65zł |
8 | Krzyżowa (smażenie, duszenie , gulasz, tatar) | 70zł |
9 | Kulka (pieczenie, duszenie, gulasz) | 65zł |
10 | Łopatka (pieczenie, tatar, kotlety siekane, zrazy, bitki, gulasz) | 60zł |
11 | Ligawa (duszenie, pieczenie, małe roladki, rosół) | 75zł |
12 | Rozbratel (pieczeń, gulasz)60 | 60zł |
13 | Rostbef z kością w całości (steki, tatar, rumsztyk , pieczeń po angielsku) | 70zł |
14 | Rostbef z kością cięty na pojedyncze steki | 75zł |
15 | Antrykot z kością w całości ( steki, grill, smażenie, zrazy, bitki, tatar, pieczenie) | 90zł |
16 | Antrykot z kością cięty na pojedyncze steki | 95zł |
17 | Polędwica (steki, tatar) | 180zł |
18 | Mięso gulaszowe | 55zł |
19 | Mielona wołowina | 55zł |
20 | Mielone hamburger | 55zł |
21 | Kości (zupy, wywary) | 10zł |
22 | Nerki | 15zł |
23 | Policzki Wołowe | 70zł |
24 | Wątroba | 30zł |
25 | Ozór Wołowy | 40zł |
26 | Serce wołowe | 30zł |
27 | Ogon wołowy | 50zł |
Oferujemy produkty pochodzące z naszej hodowli nad Pilicą, mamy liczne stado ale nasze zasoby są ilościowo ograniczone, nie każdy produkt jest zawszę dostępny. Bardzo prosimy o zrozumienie, iż nie jesteśmy przemysłowym gospodarstwem. Zamówienia traktowane są indywidualnie, a zamówione produkty wycinamy z ćwiartek pod klienta po otrzymaniu zamówienia. Podane na stronie ceny za sztukę są cenami orientacyjnymi, które po wycięciu, dokładnym ważeniu, podlegają wycenie zgodnie z cennikiem za kg, a następnie przedstawione będą Klientowi w formie FINALNEJ OFERTY do akceptacji mailowo. Ich finalna waga, a za tym i cena jednostkowa może odbiegać od ceny orientacyjnej z uwagi na cechy anatomiczne poszczególnych sztuk tuszy wołowej.